Pengikut

Khamis, 5 Julai 2012

Gadget....

Opppss.....ini citer bukan seperti jodol di atas sebabnya KChik memang blind kalau bab gadget segala ni...nak tekan touch screen pun terkial-kial apatah lagi nak bersembang pasai gadget segala..

Tapi Cik Aimi kecik-kecik lagi sudah begitu teruja dengan yang bernama gadget...gadget ini bagaikan medium yang boleh membuat Cik Aimi duduk diam dan memberi sepenuh perhatian...tapi itu kalau yang dia minat la tu....namun begitu gadget ni jugak sudah Cik Aimi gunakan sebagai medium untuk dia asah bakat mengenal abjad dan nombor...dalam KChik nampak keterujaan dia tu..tetap kena pantau sebab dunia tanpa sempadan masa kini memerlukan KChik lebih berhati-hati...itu sebagai langkah berjaga-jaga....

Jom...kita tengok bagaimana peranan gadget pada si cilik Cik Aimi puteri KChik ni..:)

Okeh..laptop besar gedabak ni diangkut balik kg & dalam feri Cik Aimi dok layan  Geng Pengembaraan Bermula Upin Ipin...kira benda alah ini mampu membantu KChik mengekang Cik Aimi dari menjelajah seluruh feri...:)
Ambaoooiiii..Cik Aimi boleh buat dark layan jer kat Kak Sarah, cousin dia tu yang dok kat depan mata dia..Sarah hanya tengok jer Cik Aimi dok pulun main game angry bird...dia punye syok sampai x tengok kiri kanan dah...


Much Luve,
KakChik

Tiada ulasan:

Catat Komen