Pengikut

Sabtu, 8 September 2012

Daun Ketupat Kering

Dah lama sebenarnya x layan segala cerita di TV sebab Cik Aimi yang selalu konker kan. tapi mlm td dapat la peluang tgk cerekarama kat TV3,sebenarnya tgk2 gitu je sebabnya sibuk dok ulit novel.  Tapi bila tgk En.Azman layan mcm best la pulak..jadi kchik pun tumpang la sekaki kan..dah alang2, Cik Aimi pulak layan angry bird kat tab sebab ibu ayah x layan bila dia suruh tukar chanel disney...kikikiki..sorry anakku..xdpt ibu nak nolong kalau ayah dah guna kuasa veto kan..

Masa dok tgh sedih, dah nak akhir citer tu..masa Fauziah Nawi dok nangis sakan sebab anak2 dia meninggal excident on the way nak balik beraya kat kampung..mlm raya pulak tu... memang sedih la kan..kchik pun dok kontrol jugak la takut termenangis pulak..En.Azman pun mcm sebak semcm jer..kikiki..tapi dia biasa la kan,buat lagak maco x sudah tu..dan tetiba kchik dengar mcm ada
bunyi..isk..isk..sik..kchik telek muka En.Azman,dia jeling kchik..eh..bukan dia la..kikiki..

Dan baru perasaan Cik Aimi yang dah landing atas belakang ayahnya yang dok nangis sambil mata dok tengok tv...laaaa, si kecik ni rupa yang yang dok bersedih...la, layan jugak rupanye eh...siap meleleh ayaq mata segala...

Cik Aimi..Cik Aimi...bila ibu tanya naper?..malu-malu pulak dia...siap peluk ibu lagi tu...rupanya menghayati jugak Cik Aimi ni,,ingatkan cuma layan kartun aje..kikiki

Tiada ulasan:

Catat Komen