Pengikut

Selasa, 21 Mei 2013

Need a break!

Sungguh rasa macam dah tepu tahap gaban dah. Sejak dengar ura-ura tu memang hati ni tak pernah tenang. Setiap masa rasa ada je dok hentam dalam otak ni suruh pikiq, walaupun tak nak pikiq pun. Huwaaaaaaa, saya nak balik dok celah ketiak mok. Rindu mok!

Sebab dah tepu sangat dengan dah tak tahu macam mana nak reset minda ni kasi tak swing je, so decided to take a short break. Harapnya lepas ni tenanglah kau, wahai hati!

Layan Cik Aimi pun, dok pikiq jugak benda tu.

Ya Allah, Kau berilah ketenangan untuk hatiku ini. Amin.

LiFe iS a LoNG JouRNeY
-KakChik-

Tiada ulasan:

Catat Komen