Pengikut

Isnin, 24 November 2014

Sepagi di Klinik Lisa & Zaidi semalam

Lately selalu sangat KakChik kurang sihat. Hujung bulan Oktober hari tu kena sakit mata, berjangkit dari famili kakak di Kajang.

Last week pun MC jugak...
Dan semalam diuji lagi dengan batuk+selsema=sakit kepala. Dah bersiap pakai uniform nak pergi keje dah...
Alih-alih, tergolek jer tepi pintu rumah...hohoho

Pergi klinik pula...
Ya Allah, ramainya orang...
Rupa-rupanya dah start dah budak2 berkhatan kat klinik tu...
Itu yang penuh tu...
Dari cucu-cucu sampai atuk nenek skali datang tu...

Tunggu turn memang lama sungguh...
Pukul 1 pm baru dapat jumpa doktor...
Doktor bagi la rest 1 hari...

Sudahnya.,...sepanjang menunggu tu Cik Aimi jumpa kawan...
Baby kecik 5 bulan...yang baik..
Sebabnya sepanjang 3 jam di klinik x de pun dengar dia nangis...
Tersengih-sengih dia bila Cik Aimi agah2 dia....
Siap Cik Aimi snap pic baby ni...
Cik Aimi excited sebab boleh riba baby..
Tapi x sampai 3 minit dah mengomen,,penattttt...huhuhu

Baby Adifa bermata bulat...
Luvs,
KakChik


Tiada ulasan:

Catat Komen