Pengikut

Sabtu, 6 Oktober 2012

Kerna terlewat....


Huishhhh...kemain lagi tajuk kat atas tu.

Alkisahnya semalam terjadi benda yang buat Kchik malu sesangat. Udah le pagi semalam hujan turun muncurah2 jer kat bumi pulau bertuah ni. Dengan kedinginan yang aman damai ditambah suasana sunyi sepi, memang idok la Kchik sedar, gua udah terlewat...kuang kuang kuang...tapi sebenarnya silap sendiri sebab mlm tu dok berjaga baca novel sampai 4 pagi.

Apa lagi kelam kelibut la bangun lepas telek jam kat phone dah 08.08 am. terus bangun ambik spek, pi telek pulak jam kat decoder astro tu,,,huwaaa...konpem lambat. Terus kejut En Azman, masuk bilik air, mandi kira ambil syarat jer la...pakai uniform mana sempat capai jer la, nasib baik semua ada kat situ jer.

Cik Aimi pun bangun, x de buat hal. terus En Azman pakaikan baju. Bila buka je pintu rumah Cik Aimi terus je cakap.."Eh hujan la ayah, naik keta."


Kchik capai stoking kaki tangan sumbat dalam poket seluar, pakai tudung, galas beg,kunci pintu dan memang sah lambat...ni mesti jam kat phone tu yang ngok ni...biasanya bunyi dua kali tapi naper pagi x bunyi..dok ngumpat dalam hati..tapi memang salah sendiri pun kan?

Terus pi hantar Cik Aimi rumah tok dia..En Azman terus pecut ke opis...adik kat post guard tu siap perli lagi, Kchik nak bot pukul brp?....Adoiiiii....malu weh....

Dan punch card gua udah merah di awal bulan...08.23 am...sungguh x suka...


Hasil khilaf sendiri, pakai aje mana sempat capai. Janji orang x nampak..kikikiki


Tiada ulasan:

Catat Komen