Pengikut

Khamis, 18 Oktober 2012

Terima sebagai peringatan!

Seminggu lepas ada seorang boss kat tempat kerja tegur KChik tentang sesuatu yang KChik telah buat silap. Mungkin juga sebab kitorang bercakap pun mcm geng saja jadi KChik terlupa yang hari tu dia ada bawa guest. Jadi KChik terbetulkan fakta yang dia bagi kat guest tu..Tapppiiiiiii, silapnya KChik betulkan that info depan  orang tu juga,itu yang dia rasa KChik x patut buat macam tu...walaupun sepatutnya fakta tu boss mesti kena tahu sebab itu adalah sesuatu yang koman guest akan tanya...

Sebenarnya kalau boss tu x tegur KChik pun x perasan, jadi itu adalah suatu peringatan supaya next time kena lebih concern dan lagi senang senyap jer...:)

Think positive, take positive and move on for best result..

Luvs,
KakChik

Tiada ulasan:

Catat Komen