Pengikut

Jumaat, 19 September 2014

Dah tak rock dah!

Kisah semalam..

On the way balik dari keje, En Azman cakap..
Nanti tgk apa jadi dengan rambut anak dara ibu nanti..
Eh..eh..eh...
Nape pulak ni?
Apa kisah????

Rupanya Cik Aimi mengamuk nak potong rambut
Dah dia ikut toknya bawak Alisya pergi potong rambut
Dia pun mengamuk nak potong rambut jugak

KakChik dah meruap nak naik angin
Kalau boleh memang tak nak rambut pendek sangat
Sebab dia tu jenis x tahan panas
Kalau rambut panjang boleh ikat
Rambut tak kena leher

Bila pergi ambik dia kat rumah tok dia..
Sekali tgk...

Huhuhuhu...sedih ibu..

Dah xde dah rambut ni

Waving style tu dah hilang..huhuhu
Dah jadi kontot gini
Dengan style rambut yang x cantik
Huhuhuhu




Dia biasa la, happy jer...

Luvs,
KakChik

Tiada ulasan:

Catat Komen